Madonna behandling

Først vil vi gøre opmærksom på at man SKAL benytte den originale behandling og de originale produkter der er special udviklet til brug sammen med Rejuvenation Infusion,
produkterne er hele hemmeligheden bag denne behandling.

Mange producenter verden over har forsøgt at efterligne den Originale Madonna Behandling, men ingen – jeg gentager – INGEN – har lykkedes med det!

En intraceuticals maskine, komprimerer luftens 18% ilt til ca. 80% komprimeret ilt. Med maskinens håndtag sprøjtes serummet på huden og herefter bruges maskinens håndtag til at skabe et overtryk der presser serummet ind i huden uden at gennembryde huden.

Dette kaldes infusion og føles blot som et skønt køligt pust på huden, men er i virkeligheden avanceret teknologi, hvor ilt under højt tryk presser et rejuvenation serum ind i huden (rejuvenation = foryngelse). Serummet indeholder ingredienser der efter den nyeste viden har positive effekter på huden:
Hyaluronsyre findes naturligt i huden, men mængden falder med alderen. Hyaluronsyre virker også som transportør af ingredienserne: Vitamin A, stabiliseret vitamin C som er en stærk antioxidant, Vitamin E som blødgører og er en antioxidant, grøn te der ligeledes er en antioxidant, squalene øger absorbtionen i huden og endelig er der fugtgivende Aloe Vera, samt de blødgørende ingredienser biabalol, Beta-glucan og Panthenol.
before_after_b1
En Rejuvenation Infusion er en kølende og afslappende behandling, der passer til alle hudtyper.
Først afrenses huden grundigt. Eventuelt udføres en peeling af huden med hudslibning eller frugtsyre, dette gør den efterfølgende Rejuvenation Infusion behandling op til 30% mere effektiv.
Med blot én enkelt behandling vil din hud virke mange år yngre. Din ansigtshud vil være glat og pletfri, næret og fugtet, samt se strålende, frisk og forynget ud.

Intraceuticals_A

På billedet ses hudens struktur før, under og efter en Intraceuticals Infusion

Sådan virker en Infusion
En Rejuvenation Infusion kombinerer 3 elementer til at opnå øjeblikkelige og dramatiske resultater.
A. Oxygen (ilt) under tryk hjælper til ved at tilføre aldersbekæmpende ingredienser til de dybereliggende lag i huden, samtidig med at det køler og beroliger huden.
Intraceuticals_B
B. Den unikke Rejuvenate Serum indeholder letvægts
Hyaluronsyre molekyler og en kraftfuld kombination
af vitaminer og antioxidanter.
Hyaluronsyren vil øjeblikkeligt fugte huden og resultere
i strammere hud, reducerede fine linjer og rynker,

forbedret ansigtsmarkering, og en forynget glød.
C. Hjemmeplejeprodukterne vil lægge sig i et fint sidste lag

ovenpå huden, og forsegle det opnåede resultat, samtidig med at
de tilfører yderligere vitaminer og næring for en længerevarende
akkumuleret effekt.
HYALURONISK LAG-PÅ-LAG TEKNIK

Hyaluronsyre forekommer naturligt i huden. Letvægtsversionen af Hyaluronsyren der findes i Rejuvenate Serum, absorberes hurtigt for maksimal spredning af næringsstoffer.

Det efterfølges af et lag med Rejuvenate Hydration Gel indeholdende hyaluronsyremolekyler i flere forskellige vægtklasser, der fungerer som reservoir for næringsstofferne der transporteres til huden.

Afslut med Rejuvenate Moisture Binding Cream, der indeholder tunge multi-vægt hyaluronsyrer, der vil blødgøre og fugte hudens overflade samt binde ingredienserne fra de andre lag nede i huden.

Den ultimative hydrering med fugt, vitaminer og antioxidanter er nu opnået og dette kaldes hyaluronsyre lag-på-lag teknik.

Intraceuticals_C

På billedet ses Intraceuticals 3-trins Hyaluronsyre lag-på-lag teknik 

TRIN 1: REJUVENATE INFUSIONEN

Intraceuticals_DDette er første trin i din huds forvandling.

Kølende, afslappende ilt under tryk, forøger absorberingen af Rejuvenate Serum der naturligt forøger din huds fugtniveau, mens vitaminerne nærer og antioxidanterne beskytter imod ældning.
En kombination af letvægtsmolekyler, vitamin A, C, E samt grøn te resulterer øjeblikkeligt i glattere hud, med færre fine linjer og rynker, strammere og fyldigere.
Din hud vil fremstå fugtet helt i bund, med en intens glød af vitalitet og sundhed.
Resultatet er ikke bare øjeblikkeligt, men vil forsætte med at forbedres de følgende dage.
TRIN 2: REJUVENATE HYDRATION GEL

Vedligeholder og forbedrer resultatet.

Rejuvenate Hydration Gel med multi-vægt hyaluronsyremolekyler adderer det næste fugtlag i Hyaluronsyre lag-på-lag teknikken, og fugter samtidig med at det indkapsler fugten og skaber en usynlig barriere imod fugttab.

Påfør 2 gange dagligt Brug Rejuvenate Eye Gel for den tynde hud omkring øjnene, indeholdende en dobbelt koncentration af multi-vægt hyaluronsyrer.

TRIN 3: MOISTURE BINDING CREAM

Det sidste, og afgørende, trin i hyaluron lag-på-lag teknikken.

Denne ultra fugtende cream indeholder store multi-vægt hyaluronsyrer der opsamler fugt fra luften, samt en blanding af essentielle olier som jojoba, macadamia nød og sød mandel olie til at lukke fugten inde.

Vitaminerne A, C, E samt grøn te beskytter imod forurening i luften samt tidlig ældning.

Denne hyaluron lag-på-lag proces skaber en enestående fugtforøgelse i huden med langvarigt resultat.

Forsat brug af hjemmeplejeprodukterne er en nødvendighed for at forlænge behandlingsresultatet.

Brug produkterne 2 gange dagligt og vær forberedt på at blive imponeret.

REJUVENATION HJEMMEPLEJE PRODUKTER

Rejuvenate Cleansing Gel – 50 ml.

En let rense gel, der renser i dybden og forbereder huden maximalt på at modtage en Intraceuticals Infusion eller inden brug af Intraceuticals hjemmepleje produkterne.

Rejuvenate Eye Gel – 15 ml.

En ultra koncentreret Gel indeholdende dobbeltkoncentration af multi-vægt hyaluronsyrer til en dybdegående behandling af fine linjer ved den tynde hud omkring øjnene.

Benyttes morgen og aften.

Rejuvenate Hydration Gel – 40ml 

En let, ikke fedtet, fugtgivende gel til alle hudtyper.

Modvirker aktivt udtørring. Er det andet trin i hyaluron lag-på-lag teknikken, og skaber en usynlig hinde imod fugttab.

Fordel 1-2 pumpetryk på huden morgen og aften, samt efter behov.

Rejuvenate Moisture Binding Cream – 40ml

En let næringsrig cream og det tredje trin i hyaluron lag-på-lag teknikken.

Perfekt til alle hudtyper.

Denne helende og kølende opskrift med en blanding af essentielle olier som jojoba, macadamia nød og sød mandel forsegler fugten inde i huden og vitaminerne A, C, E samt grøn te beskytter imod forurening i luften samt tidlig ældning.

Benyttes efter Hydration Gel morgen og aften.