Carpe Diem hudpleje og velvære for ham og hende, hvor service, kvalitet og god tid er en selvfølge.

Carpe Diem åbnede 30. september 2006 som en enkeltmands virksomhed, den dag i dag er klinikken beliggende i centrum af Næstved og byder på 8 ansatte, alle faguddannede eller under uddannelse.
 

ÅBNINGSTIDER

Mandag_________________________________________________________ 9.00 – 17.00 Tirsdag__________________________________________________________ 9.00 – 17.00 Onsdag__________________________________________________________ 9.00 – 17.00 Torsdag__________________________________________________________ 9.00 – 17.00 Fredag___________________________________________________________ 8.30 – 17.30

Lørdag, åbent kun i lige uger _________________________________ 9.00 – 14.00

Klinikken kan efter aftale åbne allerede kl. 8.00 mandag – fredag.

VIGTIGT: Oplever du at vi ikke tager telefonen, efterlad da venligst navn og nummer, så ringer vi dig op, så snart vi er ledige!

AFBUDSPOLITIK: I tilfælde af, at du skulle være forhindret i at møde op, beder vi dig at gøre os opmærksomme på det minimum 24 timer inden for behandlingens start.

Du kan også nemt afmelde din tid online. Hvis dette ikke bliver overholdt, må vi desværre ved udeblivelse fakturere 100% af behandlingens pris.

Afbud accepteres ikke pr. e-mail, sms eller Facebook.

Afbud accepteres udelukkende pr. telefonopkald eller som indtalt besked på telefonsvarer.

Alle behandlingstider er inkl. omklædning og afregning.

 

Det bedste sted at gøre noget godt for dig selv og din hud. Altid søde, smilende og hjælpsomme piger, som tager sig godt af dig.

Pernille Sofia Birkenfeldt Sommer

Det bedste sted at gøre noget godt for dig selv og din hud. Altid søde, smilende og hjælpsomme piger, som tager sig godt af dig.

Kunde hos Carpe Diem

Følg os på Facebook

Carpe Diem er naturligvis også at finde på facebook, her opdateres vores side jævnligt med nyheder.