Laser

Vi er specialister i laserbehandlinger.

Vi benytter LaserCare som er vores samarbejdspartner og udfører alle laser behandlinger i Carpe Diem.

Vi opfylder sundhedsmyndighedernes krav om certificerede laserbehandlere med lovmæssig registrering i Styrelsen for Patientsikkerhed samt behandlingsansvarlig læge ansat – For din sikre og trygge behandlling.

LaserCare udfører laserbehandlinger af uønsket hårvækst, fjernelse af karsprængninger, anti-age behandlinger med markedets mest avancerede teknologi, den danskproducerede Nordlys IPL/Laser, der muliggør kosmetiske laserbehandlinger i særklasse.

LaserCare har certificerede laserbehandlere med registrering i Styrelsen for Patientsikkerhed og opfylder derved lovgivningen iflg. Bekendtgørelsen om Kosmetisk Behandling BEK nr 834 af 27/06/2014, der omfatter laser i klasse 3B og 4 IPL og andre metoder, der kan ligestilles hermed. Det betyder, at der gælder særlige regler om, hvem der må foretage kosmetisk behandling med laser, herunder laserudstyr i klasse 3 og 4. 

LaserCare opfylder derved de lovmæssige krav til at tilbyde det yderligere højere niveau af dybdevirkende kosmetiske behandlinger, ud over kosmetiske behandlinger. Derved er vores kunder til kosmetiske behandlinger dækket af den lovmæssige patientforsikring.

Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn med klinikker lovligt registrerede i Styrelsen for Patientsikkerhed.

– Din sikkerhed for en tryg behandling!

Gratis konsultation

Book en GRATIS konsultation for pris og behandlingsplan, der passer til netop dig og dine behov.

Du kan booke en GRATIS konsultation enten telefonisk eller ved at komme ind på klinikken (den kan ikke bookes online.)