Laser

Vi er specialister i laserbehandlinger

Effektive behandlinger med laser og IPL

Vores sygeplejerske har mange års erfaring med Laser og IPL, vi tilbyder blandt andet permanent hårreduktion med laserbehandling, hvilken fortsat er den mest effektive form for hårfjerning.

Gratis konsultation

Hos os er du i kyndige hænder og din pris aftales inden opstart af behandling med en GRATIS konsultation, som er påkrævet inden opstart af behandling. Ved den GRATIS konsultation vejledes blandt andet om priser og antallet af forventede laser-behandlinger. Konsultationerne varetages af vores sygeplejerske, hun forestår de lovpligtige forundersøgelser og laserbehandlingerne.

I klinikken anvender vi Nordlys Ellipse denne kan behandle med både IPL/Laser, alt efter dit behandlingsbehov.

Behandlingerne foretages naturligvis udelukkende af faguddannet og autoriseret personale.

Du kan du booke en GRATIS konsultation enten telefonisk eller ved at komme ind på klinikken (den kan ikke bookes online) – ring eller kom ind og hør nærmere om forløbet samt prisen på permanent reducering af dine kosmetiske gener – lad os fremme dit velvære sammen.

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed iflg. gældende lovkrav

Vi kan tilbyde behandlinger med Laser og IPL, idet vi er autoriseret og registreret i hos Styrelsen for Patientsikkerhed, samt opfylder gældende lovkrav og vi har derfor læge og sygeplejerske tilknyttet klinikken. Styrelsen for patientsikkerhed foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.sst.dk. Hos os er du sikker på en tryg behandling og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov.