CoolSlimming™

CoolSlimming

Beskrivelse af CoolSlimming™ behandlinger, samt priser herpå, forefindes længere nede på siden.

Carpe Diem præsenterer CoolSlimming™


NYHEDEN ER LANDET!


Vi er super glade for at være én af de første hudplejeklinikker i Danmark, der tilbyder den unikke og originale

slankende fedtfrysningsbehandling – CoolSlimming


Slip af med genstridige fedtdepoter permanent med fedtfrysning -helt uden kirurgi, narkose eller ar – og smertefrit!


Hvad er fedtfrysning ?


Fedtfrysning er en smertefri og nænsom måde at komme fedtet til livs på. Man nedkøler ganske enkelt blot fedtcellerne til -11 grader. Da en fedtcelle er bestående af 80% vand vil den fryse til is, krakelere og derved være nedbrudt for altid. Fedtcellen vil aldrig gendannes, men hvis man begynder at leve mere usundt vil de bagvedliggende celler vokse. Fedtet vil dog aldrig sætte sig præcis som før.


Hos Carpe Diem har vi den originale CoolSlimming ™ maskine.


CoolSlimming benytter behandlingsmetoden fedtfrysning også kendt som Cryolipolyse eller på dansk “kryolipolyse”. Denne behandlingsform leverer sikkert og præcist en kontrolleret afkøling, der forsigtigt og effektivt bearbejder fedtcellerne under huden. De behandlede fedtceller krystalliseres (fryses) og dør derefter. Over tid bearbejder din krop naturligt fedtet og metaboliserer de døde celler, hvilket ganske enkelt giver dig et slankere ydre.


CoolSlimming™ benytter avanceret køleteknologi til selektivt at bearbejde områder med fedt ophobning: CoolSlimming opløser fedtcellerne gennem en gradueret proces, der ikke ødelægger det omgivende væv, teknikken reducerer uønsket fedt, eftersom fedtceller når de udsættes for præcis afkøling, igangsætter en proces med naturlig fjernelse – gradvist reduceres tykkelsen af fedtlaget efterhånden som fedtcellerne i det behandlede område opløstes forsigtigt gennem kroppens normale metabolismen, for at opløse uønsket fedt. Teknisk sker der det, at triglycerid i fedtet, bliver omdannet til et fast stof, når det udsættes for præcis afkøling.


Anvendelse af køle proceduren ved hjælp af kryolipolyse er fundamentalt forskellig fra andre ikke-/ eller minimalt invasive modaliteter. Denne nye revolutionerende slanke metode er allerede anerkendt som et kæmpe teknologisk gennembrud inden for fedt reduktion. Selv forde mennesker, der er på kur og som dyrker regelmæssig motion, er CoolSlimming™ som fjerner fedt ophobninger lokalt, absolut en fantastisk gave. CoolSlimming™ kan benyttes til såvel fedt ophobninger på store områder samt på mindre områder, såsom kærlighedshåndtag, behandlingen kan også hjælpe med at fjerne løst fedt over hoften og på begge sider af taljen, eller måske på maven eller ryggen.


Er det farligt ?


Nej, det er en skånsom og mild metode i forhold til fedtsugning. Der er ingen kirurgiske indgreb, ingen nåle, ingen bedøvelse og man kan gå på arbejde lige bagefter. Man kan opleve at få blå/røde mærker på huden. Disse forsvinder dog over tid og er ikke farlige. Nogen føler lidt ubehag lige når behandlingen startes, da det strammer lidt. Det går dog hurtigt over for størstedelen. Hos Carpe Diem benytter vi en beskyttende membran så huden ikke får frostskader. Vær opmærksom på, at mange klinikker har sparet denne del væk – så vær altid opmærksom på dette hvis du vælger, at få det lavet et andet sted.


Virker det ?


Fedtfrysning er medicinsk godkendt i EU og har derfor dokumenteret effekt. Der er stor forskel på hvor god virkningen er på den enkelte kunde. Inden behandlingen startes op, bliver fedtet målt således vi er klar over hvilken behandling der er bedst for netop dig. Du får tegnet på huden, dette kan dog vaskes af efterfølgende.


Før og efter billeder

Kan alle få behandlingen?


Nej, der er nogle som ikke kan få behandlingen. Hvis du er gravid, har nyre/lever problemer, får blodfortyndende, har kræft, har brok/infektion/sår i det ønskede område, BMI 0ver 35 samt ar.

Vi forbeholder os ret til at sige nej til behandling såfremt vi ikke finder behandling nødvendig eller forsvarlig.

Hvad byder CoolSlimming maskinen på?


√ Innovativ forvarmningstilstand der accelererer blodcirkulationen og øger stofskiftet, dette erstatter massage udført med hænderne.


√ 3 i 1 = Integreret vakuum, frysning og infrarødt lys – tre teknologier i ét produkt. Yder mere har maskinen tre forskellige ergonomiske håndstykker, hvorved den med suverænt resultat kan bearbejde forskellige områder af kroppen.


√ KVALITET I SÆRKLASSE


CoolSlimming™ har en patenteret brugervenlig software på dansk, og den er naturligvis både CE og TÜV godkendt, brugeroplevelsen er helt i top!


a. Det infrarøde lys har temperatur mellem 37 ° -42 °, dette sikrer en varm forbehandling for at accelerere blodcirkulationen.


b. Kold-behandling med enten pulserende vakuummassage eller konstant køling.


c. Maskinen udfører gradvis sug og slip, i stedet for skrap vakuumbehandling. Desuden har den en alarm, der lyder 1 minut før behandlingstiden er færdig.


d. Som en sikkerhed for at kunden føler sig sikker under behandlingen, er der en “nødtråd” som kunden holder i hænder under behandlingen, føles ubehag, vil maskinen stoppe øjeblikkeligt når snoren slippes.


e. Maskinens håndstykker har fire dobbeltlags kølechipper (mange konkurrerende produkter har kun enkeltlagschip), fire dobbeltslags kølechip sikrer køletemperaturen helt ned til -18 °, men for at 100% sikre, er maskinen begrænset til -11 °. (mindst 4 gange levetid længere end tilsvarende produkter på markedet)


f. Eksklusive dobbelt adskilt styringssystemer (dobbelt pumpe og strømforsyning til to kanaler), ekstremt holdbar.


g. De eksterne filtre og selvrensnings systemet bidrager til let vedligeholdelse, det er ikke nødvendigt at åbne skallen for at udføre rengøringen

Før_Efter_Cool_Slimming_CD4700_2
Før_Efter_Cool_Slimming_CD4700_3
Før_Efter_Cool_Slimming_CD4700

Behandlinger:


HydraFacial Signature-ansigtsbehandling


Mave – øvre eller nedre – 1 påsætning​, Nu 2200,-​


Mave – 2 mindre påsætninger, Nu 2200,-


Flanker – begge – 2 påsætninger, Nu 2200,-


Ridelår – begge sider – 2 påsætninger, Nu 2200,-


Inderlår – begge sider – 2 påsætninger, Nu 2200,-


Mormorarme – begge sider – 2 påsætninger, Nu 2200,-


Knæ – begge – 2 påsætninger,  Nu 2200,-


BH-delle – begge sider – 2 påsætninger,  Nu 2200,-​​


AFBESTILLING 24 TIMER INDEN ELLERS GEBYR Kr. 500,-


NB:


Behandlingen starter med snak om det ønskede resultat.


Der efter tages der før billeder og efter 6 uger tages der efter billeder.


20-24% af de fedtceller der er suges op i vacum håndstykket, vil blive udstødt ved første behandling.


Man kan altid vurdere resultatet efter første behandling og tale om hvor vidt det er nødvendigt med flere.


Der skal dog gå 4-6 uger før en ny behandling må foretages samme sted.