Den originale “SAVE MY FACE!”® Pillow

Den originale "SAVE MY FACE!" ® Pillow

Carpe Diem præsenterer den originale “SAVE MY FACE!”® Pillow

SKØNHED, SUNDHED, KOMFORT OG VELVÆRE.


Save My Face hovedpuden løfter og støtter dit hoved så du kan sove komfortabelt, og fjerner det belastende pres på ansigtets væv og muskler, så du undgår de sovelinjer som med tiden ikke forsvinder igen.


Historien om Save My Face Pillow


Linda May-Randell som er grundlæggeren af Save My Face, var i hendes unge år en virkelig dygtig danser, og efter at have danset professionelt i flere år på blandt andet Broadway og i Las Vegas, tog hun en uddannelse som terapeutisk massør for at hjælpe folk med blandt andet nakkeproblemer.


Hendes tid i rampelyset havde selvfølgelig involveret en del skønhed og idealer indenfor dette. Skønhed kombineret med hendes uddannelse som terapeut gav hende inspirationen til Save My Face puden, og i 1999 var patentet på

plads og puden en realitet.


Puden anvendes på hospitaler, på plastikkirurgiske klinikker da den er optimal efter operation, af fysioterapeuter, og af behandlere på mange skønhedsklinikker. Til din behandling hos os anvender vi altid save my face puden.

Save My Face produceres i USA, puden findes i to størrelser, flere farver og kan vælges i 2 forskellige stofkvaliteter silke eller bomuld.


Nogle af Save My Face pudens fantastiske egenskaber er:


  • Forebygger sovelinjer og rynker, og giver dine plejeprodukter optimale betingelser.
  • Giver en bedre søvnstilling hvor især nakke- og skuldersmerter lindres.
  • Vejrtrækningen forbedres og søvnen effektiviseres.
  • Mindsker problemer med acne.
  • Ideel efter kosmetiske operationer.
  • Allergivenlig, dels på grund af det særlige fyld af specialfremstillet syntetiske fibre, og dels på grund af en opnået bedre vejrtrækning.
  • Især den lille pude er ideel og uundværlig som rejsekammerat i både bil, fly og tog.


Fordelene ved en Save My Face pude er mange


Mange oplever bedre søvn og smukkere hud ved brug af Save My Face puden.


Grundet den særlige patenterede udformning af puden, er dit ansigt frit placeret når du sover på maven eller på siden, så sovelinjer i ansigtet og hævelser om øjnene bliver tydeligt mindsket. Din creme bliver i ansigtet og havner derfor ikke på din pude. Save My Face puden er den perfekte støtte til nakke, skuldre og ryg,


En Save My Face pude kan kræve lidt tilvænning, da den føles anderledes end en normal hovepude. De fleste vender sig hurtigt til den og bliver uundværlig.