Skægpest i bikinilinjen

Gode råd

Carpe Diem præsenterer gode råd og vejledning.

Skægpest i bikinilinjen

De fleste kvinder, der barberer sig, har oplevet at få skægpest. Skægpest er de røde knopper, irritation og indgroede hår, der ofte opstår på halsen, efter man har fjernet hårene.


Mange kvinder vil opleve, at de røde prikker pibler frem, hvor trusserne sidder og generer mod huden.


Knopper, irritation og indgroede hår opstår, fordi man har en mild stafylokokbakterie i huden. Når man barberer sig, skabes der små rifter i huden, og bakterierne får dermed mulighed for at lave små betændelseslignede tilstande i huden. Det er det, der opleves som røde knopper, og som også kan udvikle sig til indgroede hår.


Et sløv skraber, der har været brugt længe, vil både lave flere rifter i huden samt være fyldt med bakterier fra tidligere barberinger og vil derfor skabe flere knopper og indgroede hår end et nyt barberblad.

Hvordan slipper man af med skægpest?


Da skægpest opstår af de bakterier, vi har i huden, skal huden holdes bakteriefri.


ShaveSafe er en barberskum, der både forebygger skægpest,indgroede hår,kløe og barberingsknopper.Skummet er både antibakterielt og desinficerende og nedbryder dermed de bakterier, der er årsag til skægpest.


Og ja, DET VIRKER!


ShaveSafe kan både bruges i forbindelse med barbering, trimning og voksning – her vaskes hunden med ShaveSafe efter og mellem behandlingerne.


ShaveSafe indeholder 0 % parfume, parabener, farvestoffer og er perfekt til sensitiv hud.

.