HydraFacial

HydraFacial

Beskrivelse af HydraFacial behandlinger, samt priser herpå, forefindes længere nede på siden.

Carpe Diem præsenterer HydraFacial


Med HydraFacial får du ikke kun én behandling men hele seks behandlinger samlet

– Det er derfor vi siger, at en HydraFacial-behandling er meget mere end bare en ansigtsbehandling!


HydraFacial giver øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater, som du både kan se og mærke efterfølgende.


En behandling med HydraFacial er delt op i nedenstående 3 trin:

RENS + PEEL – Frembringer et nyt frisk hudlag gennem blid eksfoliering og beroligende rens.

EKSFOLIER + HYDRER – Renser porerne med blid vakuumsug. Samtidig næres huden med intens fugtighedsserum.

FUGT OG BESKYTTELSE -Hudens overflade mættes med antioxidanter og peptider, der giver huden maksimal glød.


Hvad er HydraFacial?


HydraFacial er den mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse. Derudover er HydraFacial den eneste maskine med hydradermabrasion som i en og samme behandling renser og peeler huden samtidig med at den tilfører fugt og beskyttende antioxidanter.


En behandling med HydraFacial giver en smuk og klar hud – uden irritation. Behandlingen er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt. Samtidig indeholder hvert trin i HydraFacialbehandlingen specielle behandlingsingredienser, som muliggør en mild men effektiv hydradermabrasion.


Behandlinger:


HydraFacial Signature-ansigtsbehandling


HydraFacial Signature-behandlingen er en ansigtsbehandling der fokuserer på både at dybderense såvel som at tilføre huden masser af fugt ved hjælp af sera fyldt med antioxidanter, peptider og hyaloronsyre.


HydraFacial Signature-behandlingen er en unik ansigtsbehandling, som er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt – og så er den velegnet til alle hudtyper.


HydraFacial Signature-behandlingen giver dig en øjeblikkelig sund glød samt en smuk og klar hud, uden irritation.


Det er desuden klinisk bevist, at behandlinger med HydraFacial mindsker fine linjer, rynker, hyperpigmentering og porerstørrelse. Derudover mindsker behandlinger med HydraFacial ligeledes talgproduktionen samt forekomsten af urenheder og efterlader huden synligt smukkere.


Varighed 30 min. kr. 999,-

HydraFacial Age Refinement-ansigtsbehandling


HydraFacial Age Refinement-behandlingen er en anti-aging ansigtsbehandling som minimerer tegn på aldring og genstarter huden med en patenteret kombination af peptider.


Indledningsvist udføres en HydraFacial Signature-behandling efterfulgt af boosteren Dermabuilder (serum). Dermabuilder er en superserum designet til effektivt at håndtere fine linjer, rynker, hudtone og tekstur.


For at optimere effekten anvendes der også LED lysterapi i behandlingen, der stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen

– på denne måde forynges huden ikke kun udefra og ind, men ligeledes indefra og ud.


Varighed 40 min. kr. 1350,-

HydraFacial Radiance-ansigtsbehandling mod pigmentpletter


HydraFacial Radiance-ansigtsbehandling anbefales til dig der har solskader (hyperpigmentering/ pigmentpletter) og ønsker en mere ensartet hud.


Indledningsvist udføres en HydraFacial Signature-behandling efterfulgt af boosteren Britenol (serum), som er specielt udviklet til at reducere solskader og pigmentpletter. Det er klinisk bevist at Britenol efterlader huden med en frisk glød og en mere jævn overflade.


HydraFacial Radiance-ansigtsbehandlingen afsluttes med LED-lysterapi for yderligere at reducere synlige tegn på aldring og stimulere kollagendannelsen. LED-lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen

– på denne måde forynges huden ikke kun udefra og ind, men ligeledes indefra og ud.


Varighed 40 min. kr. 1350,-

HydraFacial Platinium-ansigtsbehandling


En HydraFacial Platinium-ansigtsbehandling er den ultimative HydraFacial-oplevelse!
Behandling starter med en HydraFacial-lymfedrænage, som hjælper med at øge cirkulationen af lymfesystemet. Dette øger blodgennemstrømningen til området, hvilket bringer ilt til at understøtte cellerne samtidig med at den medfører frisk ren lymfe, der genopretter hydrering, tone og fasthed i huden samt eliminere toksiner.


Efter lymfedrnagen udføres HydraFacial Age Refinement-ansigtsbehandlingen, som dybderenser og fugter huden samtidig med, at der fokuseres på at behandle klientens specifikke hudbehov med en Booster (serum).


Platinum-behandlingen afsluttes ligeledes med LED-lysterapi for yderligere at reducere synlige tegn på aldring. LED-lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen – på denne måde forynges huden ikke kun udefra og ind, men ligeledes indefra og ud.


Varighed 60 min. kr. 1600,-