Guide til barbering af bikinilinjen

Gode råd

Carpe Diem præsenterer gode råd og vejledning.

Guide til barbering af bikinilinjen

#1.Blødgør huden med varmt vand, inden du barberer. Dermed åbnes porerne, og hårene bliver blødgjorte, så de er nemmere at barbere. På den måde mindsker du både de små rifter, som skraberen kan lave, og de efterfølgende røde knopper og irritation.


#2.Brug ALDRIG engangsskraber. Den er det største fy-ord, når det kommer til barbering. Engangsskraberens blade er så dårlige, at de altid vil lave en del rifter og dermed også skabe irritation i huden.Brug så skarp en skraber som muligt. Jo skabere den er, des mindre vil den rive i huden og lave rifter.


#3.Brug ShaveSafe. ShaveSafe renser og fjerner de bakterier, der sidder på huden og skraberen, så de ikke går ned i de små rifter og danner irritation og knopper.


#4.Undgå parfume i den lotion, du bruger efterfølgende. Parfume er med til at danne irritation på nybarberet hud. Det kan dog anbefales at bruge en mild lotion efter barberingen, da det holder huden fugtig og dermed mindsker irritation.


#5.Exfoliér. Har du mange problemer med indgroede hår, kan det være en god ide at exfoliére i perioden imellem barberingerne, da det fjerner døde hudceller og bakterier. Disse kan lukke poren, så håret ikke kan trænge igennem huden og dermed danne et indgroet hår.


#6.Efter barberingen er det rigtig godt for huden at give den det kolde gys. Koldt vand lukker porerne og forhindre dermed, at bakterier trækker ned og generer hårsækken.


Mange oplever at de ikke behøver at gennemgå alle ovenstående trin, når de bruger ShaveSafe. Dette er fordi at ShaveSafe fjerner alle bakterier der er årsag til problemerne.


Dette betyder også at du ikke behøver at skifte barberblad så ofte som du plejer, samt at du kan dele din skraber med din kæreste, ven eller veninde

Hvordan virker ShaveSafe?


Da de indgroede hår opstår af de bakterier, vi har i huden, skal huden holdes bakteriefri.


ShaveSafe er en barberskum, der både forebyggerindgroede hår,kløe, barberingsknopper og skægpest.Skummet er både antibakterielt og desinficerende og nedbryder dermed de bakterier, der er årsag til indgroede hår.


'Og ja, DET VIRKER!


ShaveSafe kan både bruges i forbindelse med barbering, trimning og voksning – her vaskes hunden med ShaveSafe efter og mellem behandlingerne.


ShaveSafe indeholder 0 % parfume, parabener, farvestoffer og er perfekt til sensitiv hud.