iS CLINICAL

Carpe Diem præsenterer luksuriøse og eksklusive iS CLINICAL

iS CLINICAL

iS CLINICAL er en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie i cosmeceutical-kategorien, som udmærker sig ved udelukkende at være fremstillet af de kraftigste og renest udvundne naturlige botaniske ingredienser på markedet af farmaceutisk kvalitet.


Serien produceres af INNOVATIVE SKINCARE.


Serien bygger på antioxidantteknologi, oghver eneste ingrediens er klinisk testet både hvad angår sikkerhed og virkemåde samt på produktniveau.


I produkterne anvendes patenterede formler indeholdende nogle af de mest virkningsfulde antioxidanter som fx Retinol, Oleuropein, Centella Asiatica og stabiliseret Vitamin C.


Med iS CLINICAL kan du således både se og mærke en forskel, samtidig med at produkterne giver kliniskdokumenterede resultater helt ned på celleniveau.


Produkterne er målrettet anti-aging samt behandling af akne, hyperpigmentering og rosacea.


Med iS CLINICAL tilbyder vi et komplet behandlingssortiment bestående af renseprodukter, serummer, cremer og solbeskyttelse samtansigtsmaskertil eksklusive ansigtsbehandlinger.


Gennemtestede produkter


Som navnet antyder, så er alt testet – først de enkelte ingredienser og derefter igen som ét samlet produkt gennem en ORAC-test. Inden produkterne kommer på markedet, foretages der således en sluttest.


Denne sidste test sikrer, at effekten af alle ingredienser er optimal og effektiv og i nogle tilfælde faktisk forbedret, da sammenblandingen af ingredienser kan skabe en synenergieffekt og dermed forstærke hinanden. iS CLINICALs store fokus på kvalitet og resultater vil dermed afsløre både de positive og negative effekter – og intet uhensigtsmæssigt produkt vil således havne ude på markedet.


Produktion er udelukkende ‘in house’


INNOVATIVE SKINCARE producerer selv deres produkter, hvilket vil sige, at produktionen ikke er udliciteret til en eksternfabrik. Det giver en sikkerhed for, at hvert batch er lavet med samme omhu, og at kvaliteten af produkterne altid når samme høje standard.


Komplet behandlingssystem


iS CLINICAL’s produkterkan inddelesi fire overordnede produktkategorier: Rense, behandle, fugtgive og beskytte, som samlet giver et komplet behandlingssystem, der hurtigt og sikkert levererforbedringer i kundens hud.

Professionelle ansigtsbehandlinger


Vores sortiment fra iS CLINICAL omfatter også eksklusive ogluksuriøse ansigtsbehandlinger til dig som vil se resultater.


Fire & Ice


Denne intensive og kraftfulde ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere fine linjer og rynker, udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen.


Grundstenen i denne behandling er en kombination af to terapeutiske masker. Den ekstremt kraftfulde Intensive Resurfacing Masque eksfoliserer og genopliver huden gennem sit indhold af frugtsyrer og -ekstrakter, vitaminer samt potente antioxidanter.


Den anden maske er den lindrende og fugtgivende Rejuvenating Masque, der er formuleret med sodium hyaluronat, aloe-vera og flere ekstrakter.


Ud over maskerne anvendes der en unik kombination af serummer og cremer, og samlet vil denne fantastiske ansigtsbehandling vække dine sanser med duft af bl.a. varm kanel og frisk, kølende pebermynte.


Det er ikke uden grund, at denne behandling er populær blandt stjernerne i Hollywood, hvor den også går under tilnavnet “The Red Carpet Treatment” samt “The Oscar Treatment”.