pHformula

Carpe Diem præsenterer pHformula

 - pHformula – innovativ hudpleje

pHformula

pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem kosmeceutiske produkter og medicinske recepter.


Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”, processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv.


pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb. Skin resurfacing betyder genoprettelse/genopbygning af hudens øverste lag epidermis/dermis.


pHformula er baseret på en kombination af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy acids som er helt unikt. PH-DVC Kompleks er et yderst avanceret leveringssystem, der transporterer syrer, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.


Hemmeligheden bag pHformula ligger i den farmaceutiske forskning, som er brandets kerne. pHformula er skin resurfacing, og hvor traditionel peeling hovedsageligt kun medfører en eksfoliering af huden, fremprovokerer pHformula skin resurfacing en accelereret celleregenerering og en samtidig reparation og genopbygning af beskadigede celler.


pHformula kan benyttes til målrettet og effektiv behandling af 4 “problematikker”:


  1. A.G.E. – Moden, ældet og for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Kar-sprængninger. Spredte pigmentpletter (leverpletter).
  2. M.E.L.A. – Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven solbadning, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress eller “kemi”.
  3. A.C.N.E. – Acne, uren hud, fedtet hud. Grove, “åbne” porer, overfladiske ar.
  4. C.R. – Chronic redness / kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme.


Ved at følge de komplette men enkle behandlingsprogrammer som pHformula har udviklet, vil man opleve tydelige forbedringer af huden her og nu, ligesom huden beskyttes mod fremtidige skader.


pHformulas dermatologiske skin resurfacing behandlinger er enkle, men alligevel detaljerede og altid med kundens behov, problem og ønske i centrum.


Dermatologiske skin resurfacing produkter, som anbefales til hjemmepleje, er specielt udviklet til at forstærke resultaterne efter pHformulas skin resurfacing behandlinger.


pHformulas hjemmepleje produkter indeholder alle de vitale, aktive ingredienser, helingskomplekser, vitaminer, antioxidanter og aminosyrer, som klinisk har vist sig at være grundlæggende i forhold til at forbedre huden og assisterer i øvrigt i en hurtigere genopretning af denne.


pHformula produkterne er frie for parabener, farvestoffer samt lanoli.


Det er ikke muligt at købe pHformula hjemmeplejeprodukter uden først at have været til en behandling hos én vores pHformula certificerede behandlere.