HIFU D.O.T. LIFT

HIFU D.O.T. LIFT

Beskrivelse af HIFU D.O.T. LIFT behandlinger, samt priser herpå, forefindes længere nede på siden.

Carpe Diem præsenterer HIFU D.O.T. LIFT


Behandlinger & priser


Ansigt (90 min.): 3.000 kr.


Ansigt & Hals (90 min.): 4.500 kr.


Den perfekte cocktail (90 min.): 2.500 kr.


Kollagenbooster (90 min.): 3.000 kr.


NB: alle priser inkluderer grundig hudanalyse.


NYHEDEN ER LANDET!


Vi er super glade for at være én af de første hudplejeklinikker i Danmark, der tilbyder den unikke og foryngende ansigtsbehandling – HIFU D.O.T LIFT.


HIFU er ULTRALYD og er en sikker og effektiv behandlingsform, der forbedrer rynker og slap hud i ansigtet, reducerer ældningstegn og booster hudens udstråling med kun én behandling og med efterfølgende langvarig effekt.


HIFU kræver ingen sygedage, og du kan gå direkte på arbejde eller til fest efter endt behandling.


OBS: Før HIFU behandlingen kan udføres, skal et klientprofil skema udfyldes, hent det eventuelt her på siden og medbring det i udfyldt tilstand, alternativt udleveres det på klinikken.

HIFU ULTRALYDSBEHANDLING – revolution inden for ikke-kirurgisk ansigtsforyngelse.


Få genskabt hudens ungdom med vores nyeste og mest revolutionerende kosmetiske behandling – HIFU D.O.T LIFT.


HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) er avanceret kosmetisk teknologi for ikke-kirurgiske ansigtsløftninger.


Vi er stolte og super glade over at være en af de allerførste i Danmark, der kan tilbyde de unikke, foryngende HIFU-behandlinger.


Vil du vide mere om HIFU D.O.T. LIFT så læs videre herunder;HydraFacial Age Refinement-ansigtsbehandling


Hvad er HIFU?


HIFU er ultralyd og er en markant anderledes energiform end fx IPL, Laser og RF. HIFU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger dybere ned og arbejder med højere temperaturer end de andre kendte teknikker. Med alderen mister kollagenet sin strukturelle sammensætning, hvilket medfører rynker og slap hud. HIFU arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre. Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud.


Efter kun én HIFU-behandling opnås unikke, foryngende resultater. De første resultater ses efter tre til fire uger. Det optimale resultat ses efter seks måneder.


HVILKE OMRÅDER AF ANSIGTET KAN BLIVE BEHANDLET?


HIFU behandler: Pandelinjer, øjenomgivelser (kragetæer og øjenbrynsløft), kinder, dobbelthage, kalkunhals, kæbelinje og aknear.


HVOR LANG TID TAGER ET BEHANDLINGSFORLØB?


Behandlingstiden afhænger af området, der skal behandles, ud over behandlingstiden skal der påregnes tid til en konsultation samt en hudanalyse, hvor de områder, der skal behandles bliver markeret. HIFU-behandlingerne skræddersys til kundens individuelle behov og ønsker.


HVOR MANGE BEHANDLINGER KRÆVES DER, OG HVOR LÆNGE HOLDER RESULTATET?


Alt fra en til fire behandlinger er nok. Resultaterne varierer fra person til person, og det færdige resultat holder i gennemsnit fra otte måneder og op til et år.

Behovet for opfølgende behandlinger er individuelt og aftales med din HIFU-behandler.


I HVILKEN ALDER ANBEFALES DET OG TIL HVILKE HUDTYPER?


Alle hudtyper kan behandles. Typisk er det først relevant at påbegynde behandlinger fra 35 års alderen.


ER DER NOGEN SKADELIG VIRKNING?


Alle bivirkninger er milde og forbigående. Milde hævelser, rødme og blå mærker kan forekomme, men vil foretage sig i løbet af et par dage.


HIFU er sikkert og effektivt. Kræver ingen restitutionstid og er klinisk dokumenteret.


HVAD ER FORDELENE VED HIFU?


HIFU er en sikker, effektiv, smertefri og non-invasiv behandlingsform, der kan bruges til at forbedre rynker og slap hud i ansigtet, reducere ældningstegn og forbedre hudens udstråling med kun én behandling og med efterfølgende langvarig effekt. HIFU kræver ingen sygedage. Du kan gå direkte på arbejde eller til fest efter endt behandling.

Teknologien er unik i sin evne til at trænge ned i huden og arbejder dybere end alle andre ikke-kirurgiske-behandlinger. Du slipper for narkose og infektionsrisici. Behandlingen giver ingen bivirkninger og er egnet til alle på alle tider af året.


Sådan arbejder HIFU:


  1. Fokuseret energi sendes ned i hudens dybere lag. Der efterlades ingen irritation eller rødme.
  2. Den fokuserede energi arbejder på forskellige dybder og giver en 3D-effekt i huden (opstramning, kollagen produktion og rynker).
  3. En sammentrækning af underhuden (subcutis), der tidligere kun var muligt med kirurgi.
  4. Fokuseret varme leveres i den ønskede dybde og stimulerer hudens healingsproces, der igangsætter produktionen af nye kollagenfibre, så huden genvinder sin spændstighed.